Teresa Wojcik scrie de la aproape 16 ani pe o platformă publică dedicată scriitorilor amatori și nu numai. Încă de la început, a ales pseudonimul Teresa Wojcik din dorința de a-și păstra identitatea privată. 

În 2015, „Căutând fericirea” a strâns peste 1 milion de citiri online și a fost clasată pe locul 2 în categoria Roman în topul publicului bookaholic, motive pentru care a fost publicată în același an.

În 2016, Teresa a scris romanul „Răul necesar” sub pseudonimul Adélaïde Dufrénoy, publicându-l inițial online, ca mai apoi acesta să fie lansat tot sub pseudonimul Teresa Wojcik.

Teresa este printre primele autoare românce de pe platforma Wattpad care și-a publicat cartea fizic (volumul 1 din trilogia Căutând Fericirea), și tot de atunci este autor independent. 

0 M+
CITIRI ONLINE
0
CĂRȚI PUBLICATE
Interviu Ziua de Constanța

Are 18 ani, este elevă la Colegiul Naţional de Artă „Regina Maria“ şi este pasionată de scris. În doi ani, a scris peste 2.000 de pagini, mai exact, şase cărţi. Cele două volume din trilogia „Căutând fericirea“, semnate cu pseudonimul Teresa Wojcik, s-au bucurat de un real succes, iar cititorii sunt nerăbdători să-l vadă şi pe cel de-al treilea.

Interviu Daily Magazine

Stăm astăzi de vorbă, într-un nou interviu din conceptul 3 Motive, cu tânăra scriitoare Teresa Wojcik, cea care, cu mult curaj și creativitate, a ajuns în prezent în Marea Britanie, “Căutând fericirea“, conform titlului volumului său de succes.

2015
Shopping Cart